EasyClean free SkimTech rasvanerotin

Rasvan talteenottolaitteella

Easyclean free skimtech rasvanerotin

Rasvanerottimien keräämä rasva tulisi tyhjentää säännöllisin väliajoin. Tämä saattaa muodostua hankalaksi tehtäväksi, mikäli erottimen luokse pääseminen esim. loka-auto kalustolla on erityisen hankalaa. (esim. rinneravintolat).

Tässä tapauksessa lattialle asennettava EasyClean free SkimTech on täydellinen ratkaisu. Rasva kerätään talteen säiliössä olevan keräimen avulla ja siirretään erilliseen vaihdettavaan ja helposti siirrettävään keräyssäiliöön.

EasyClean free SkimTech vakio malleja on saatavana kokoluokissa NS 2 - NS 10, nämä kokoluokat ovat yleisimmät, joita käytetään esim. ravintoloissa ja hotelleissa.

Järjestelmää on myös mahdollista saada suurempiin kohteisiin kokoluokissa NS 15 ja NS 20 sekä täysin yksilöllisesti Kesselin suunnittelemana kohteeseesi räätälöitynä ratkaisuna.

Ota yhteyttä Lining asiantuntijaan.

SkimTech halkaisu

Kuinka EasyClean free SkimTech toimii?

EasyClean free SkimTech rasvanerottimen toiminta perustuu kolmeen yhdessä toimivaan järjestelmään:

Erotin erottelee säiliöön tulevan jäteveden.  Ennen säilöön saapumista on selkeytys säiliö jossa ruuvipumppu nostaa pohjalle laskeutuneen  kiintoaineksen erilliseen vaihdettavaan säiliöön. Tämän jälkeen jätevesi virtaa säiliöön, jossa rasva nousee pintaan ja “puhdasvesi” ohjautuu normaaliin viemäriverkostoon. Säiliössä oleva ajastimella ohjattava keräin siirtää pinnalla olevan rasvan erilliseen rasvan keräys säiliöön. Säiliöissä olevat anturit ilmoittavat milloin säiliöt ovat täynnä, jonka jälkeen ne tulee vaihtaa uusiin tyhjiin säiliöihin.

100 % korrosio vapaa – 20-vuoden takuulla

Kessel rasvanerottimet on valmistettu polyethylenistä. Tämä materiaalin ansiosta säiliöt kestävät hyvin aggressiivisia rasvahappoja ja siksi säiliöt ovat erittäin pitkäikäisiä ja kestäviä.

 

KESSEL laadun takeeksi myönnämme rasvanerottimien säiliöille 20-vuoden takuun (säiliön tiiviys ja muodon säilyttäminen).

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää