Jung UAK silppuripumput

Kun kiinteistöltä tuleva jätevesi sisältää myös käymälävedet, on jätevesi ja nimenomaan sen sisältämät partikkelit syytä käsitellä silppuripumpulla. Pumppu mahdollistaa esim. halkaisijaltaan pienempien venttiilien ja paineputkien käytön sekä minimoi tukkeutumisen riskit. Toisin kuin repijäpumppu Lining silppuripumppu on tukkeutumaton ja sen patentoitu leikkuri koostuu kahdesta erillisestä osasta: leikkurista ja leikkuulevystä. Leikkuulevyn ja leikkurin väli on asiakkaan säädeltävissä ja näin pumpun käyttöikää saadaan pidennettyä. Silppuripumpun vesitiiviys on varmistettu mekaanisella akselitiivisteellä sekä vesitiiviillä kaapelinläpiviennillä. Kaapeli on kiinnitetty pumppuun erityisellä liittimellä ja siksi pumppu on kätevä irrottaa.

  • 100% vesitiivis (myös kapillaari-ilmiötä vastaan)
  • Leikkuuterät kovametallista
  • Tukkeutumaton pumppu
  • Pitkä käyttöikä
  • Erillinen jätevettä sekoittava silppuri ennen juoksupyörää
  • Pistokkeellinen ja kosteussuojattu kaapeliliitäntä pumpussa
  • Tuotto 0-5 l/s, suuri nostokorkeus
  • Jung on yksi maailman johtavista silppuripumppujen valmistajista, silppuripumppuja on valmistettu jo yli 25 vuoden ajan.

Pumppu: Yksiportainen pystyasentoinen keskipakouppopumppu kolmisiipisellä avoimella juoksupyörällä.

Paineyhde: Vaakasuora DN 32 laippa

Akseli ja laakerit: Moottorin ja pumpun yhteinen akseli on suojattu pumpattavalta nesteeltä. Laakerit ovat kestovoideltuja kuulalaakereita.

Akselitiiviste: Öljytäytteinen tiivistekammio moottorin ja pumpun välissä. Ensiötiiviste kulutusta ja kuivakäyntiä kestävä mekaaninen piikarbidi liukurengastiiviste. Toisiotiiviste kaksoishuulitiiviste.

Moottori: Yksi- tai kolmevaiheinen uppomoottori kuivatyyppisellä käämillä, eristysluokka F (UAK 08 öljytäytteinen moottori, eristysluokka B). Pumput voidaan toimittaa myös EEx d IIB T4-luokitelluilla räjähdyssuojatuilla UFK-moottoreilla.

Kaapelointi: Vesitiivis valurautainen sähköläpivienti (IP 68) varustettuna monisäikeisellä joustavalla 10m kumikaapelilla ja erillisellä liittimellä huollon helpottamiseksi. Kaapelin vaippa on polykloropreenia.

Materiaalit: Moottorin vaippa, pumpun pesä ja juoksupyörä valurautaa, akseli korroosiosuojattu (ei kosketuksissa pumpattavan nesteen kanssa). Leikkuumekanismi ruostumatonta kovametallia (HRC 57).

Multicut: Neste virtaa juoksupyörälle rei’itetyn leikkuulevyn läpi. Reiät ovat kartiomaisia imutehon parantamiseksi. Imuaukkojen edessä pyörivä kolmilapainen teroitettu leikkuuterä paloittelee kaiken kiintoaineen. Juoksupyörä siirtää jäteveden kulutuslevyn vastavirtajärjestelmän kautta pumpun pesään ja edelleen paineyhteen kautta ulos.

Leikkuujärjestelmä hylkää kaiken leikkaamiseen soveltumattoman materiaalin kuten kivet ja metallin. Yhdistetty leikkaus- ja pumppausjärjestelmä mahdollistaa ongelmattoman ja edullisen jäteveden poiston myös vaikeissa maasto-olosuhteissa.

Yhdistetyn leikkaus- ja pumppausjärjestelmän ansiosta järjestelmä ei tukkeudu ja jätevesi voidaan pumpata suoraan pääviemäriin tai käsittelylaitokselle ilman suurihalkaisijaisia paine- ja viettoviemärijärjestelmiä.

Pumppu mahdollista varustaa erillisellä huuhteluputkella, joka estää pumpun toimintaa haittaavan lautan muodostumisen.


Jung kayra

Tyyppi (Jung)Jännite (V)Moottorin teho (kW)Virta (A)Sulake (A)
P1P2
UAK 20/2 M 3~ 400 2,4 1,91 4,0 10
UAK 35/2 M 3~ 400 3,7 3,04 6,6 10
UAK 36/2 M 3~ 400 4,2 3,42 7,3 10
UAK 45/2 M 3~ 400 4,84 3,93 7,9 10
UAK 75/2 M 3~ 400 7,7 6,6 13,2 20 (Y/D)
UAK 76/2 M 3~ 400 7,7 6,6 13,2 20 (Y/D)

 

Jung silppuripumput jätevedelle

Pyydä tarjous

Lisää tarjouspyyntöön
Tuotenumero Tuotenimi Varastoitava tuote Hinta
Jung silppuripumppu Lisää tarjouspyyntöön
Hinnat aina alv 0%

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää