Pidämme henkilötiedoistasi hyvää huolta

Henkilötietojesi huolellinen ja varovainen käsittely on meille Oy Lining Ab:ssa tärkeää. Käsittelemme henkilötietojasi noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa.

Näiltä sivuilta löydät tietosuojaan liittyvät selosteet sekä käyttöehdot. Löydät myös lomakkeen henkilötietojen tarkistamiselle ja poistamiselle.

Oy Lining Ab:n tietosuojavastaavana toimii toimitusjohtaja Pasi Mönkäre.

Henkilötietojen tarkastus- ja poistolomake

Tällä lomakkeella voit pyytää joko henkilötietojen tarkastamista tai poistamista. Toimitettuamme henkilötietoselvitykset, voit päättää uudelleen, haluatko vielä erikseen tietojen poiston. Toimita alla oleva lomake joko henkilökohtaisesti Liningin työntekijälle tai dokumentissa olevaan osoitteeseen

Huom. Tarkastamis- ja poistopyynnön tekijän henkilöllisyys on todennettava henkilökohtaisesti ennen selvityksen käynnistämistä. Sähköpostitse pyyntölomakkeen palauttaviin ollaan yhteydessä todennusta varten. Todennuksen voi tehdä Oy Lining Ab:n konttorilla Vantaalla tai aluemyynti- ja liiketoimintapäälliköidemme toimesta.

Huom. Tämän lomakkeen kautta kaikkien tietojen poistaminen, poistaa/anonymisoi kaikki historiadokumentit (mm. tarjouksia jne.). Jos haluat pois ainoastaan sähköposti- ja/tai postimarkkinointilistoiltamme, olethan yhteydessä aluemyyntipäälliköihin. Sähköpostimarkkinointiviesteissämme on erikseen linkki uutiskirjeiden perumiseen.

Pasi Mönkäre
Toimitusjohtaja
Puh. 0500 423 471

Anna määrä:

Lisää