EasyClean free round rasvanerotin

Suuret määrät jätevettä tarvitsevat enemmän tilaa- siitä huolimatta tämä saattaa rajoittaa monia kohteita. Lattialle asennettava lieriön muotoinen EasyClean free round on ihanteellinen ratkaisu pieniin kellaritiloihin asennettavaksi rasvanerottimeksi. Asennus vaatii vain pienen tilan, mutta se tarjoaa suuren tarvittavan tilavuuden kokoluokissa NS 10, NS 15 ja NS 20. Kessel tarjoaa myös mahdollisuuden täysin kohteeseen yksilöllisesti räätälöidylle ratkaisulle. 

Rasvanerotin tulee tyhjentää kokonaan säännöllisin väliajoin, jotta pohjalle pudonnut sakka / jäte saadaan myös tyhjennettyä. Kessel valikoimasta löytyy monia eri vaihtoehtoja säiliön tyhjentämiseen. Perusmallin kannet avattavasta ja sitä kautta tyhjennettävästä mallista aina täysin automaattisesti huuhtelevaan, tyhjentävään ja uudelleen täyttävään malliin.

Konsultoi asiantuntijaamme oikean mallin valinnasta.

100 % korrosio vapaa – 20-vuoden takuulla

Kessel rasvanerottimet on valmistettu polyethylenistä. Tämä materiaalin ansiosta säiliöt kestävät hyvin aggressiivisia rasvahappoja ja siksi säiliöt ovat erittäin pitkäikäisiä ja kestäviä.

KESSEL laadun takeeksi myönnämme rasvanerottimien säiliöille 20-vuoden takuun (säiliön tiiviys ja muodon säilyttäminen).

EasyClean freeround havainne

Disposal variants = Rasvanerotin mallit

Direct disposal = Säiliön tyhjennys

Jätevesi poistetaan erillistä säiliön pohjan tasolla sijaitsevaa purkuputkea pitkin – erottimelle ei tarvitse kuljettaa rakennuksen läpi epähygieenisiä imuputkia, eikä erottimen kansia tarvitse aukaista. Nämä molemmat ehkäisevät hajuhaittojen syntymistä erittäin tehokkaasti.

No odour emission = Hajuton toiminta

Mix & Pump järjestelmä mahdollistaa kansia avaamatta säiliön tyhjentämisen ja tämä mahdollistaa tyhjentämisen ilman ikäviä hajuhaittoja.

Central control = Säätökeskus

Mix & Pump mallia, varustettuna uudellen täyttöyhteellä voidaan ohjata keskuksen avulla.

Disposal pump = tyhjennyspumppu

Kohteisiin, joissa loka-auton imu ei enää riitä säiliön tyhjentämiseen.

Fully automatic - Täysin automaattinen malli

Säiliön tyhjennys, puhdistus ja uudelleen täyttö onnistuvat ohjauskeskuksen avulla. Tämä malli ei edellytä loka-auton kuljettajan vierailua säiliön luona.

Rasvaerotin versiot

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää