EasyClean free rasvanerottimet

  • Kessel kiinteistöjen sisälle ja ulkopuollelle asennettavat rasvanerottimet ovat suunniteltu hygieenisiksi ja helpoiksi asentaa.
  • Mallistosta löytyy sopivan lainen järjestelmä kohteeseen kuin kohteeseen. Jos kohteeseen ei sovi perusratkaisu, niin suunnitellemme sinulle juuri kyseiseen kohteeseen räätälöidyn tuotteen.
  • Erottimeen on saataville esimerkiksi automaatti toiminto, joka hoitaa esim. säiliön sisäisen puhdistaminen ja tyhjentämisen automaattisesti, ulos sijoitetun keskuksen kautta. Loka-auton kuljettajan ei tarvitse päästä edes säiliön luokse. Tämän ratkaisun ansiosta vältytään mahdollisilta hajuhaitoilta koska erottimen kansia ei tarvitse tyhjennyksen yhteydessä avata.
EasyClear free direct

Disposal variants = Rasvanerotin mallit

Direct disposal = Säiliön tyhjennys

Jätevesi poistetaan erillistä säiliön pohjan tasolla sijaitsevaa purkuputkea pitkin – erottimelle ei tarvitse kuljettaa rakennuksen läpi epähygieenisiä imuputkia, eikä erottimen kansia tarvitse aukaista. Nämä molemmat ehkäisevät hajuhaittojen syntymistä erittäin tehokkaasti.

No odour emission = Hajuton toiminta

Mix & Pump järjestelmä mahdollistaa kansia avaamatta säiliön tyhjentämisen ja tämä mahdollistaa tyhjentämisen ilman ikäviä hajuhaittoja.

Central control = Säätökeskus

Mix & Pump mallia, varustettuna uudellen täyttöyhteellä voidaan ohjata keskuksen avulla.

Disposal pump = tyhjennyspumppu

Kohteisiin, joissa loka-auton imu ei enää riitä säiliön tyhjentämiseen.

Fully automatic - Täysin automaattinen malli

Säiliön tyhjennys, puhdistus ja uudelleen täyttö onnistuvat ohjauskeskuksen avulla. Tämä malli ei edellytä loka-auton kuljettajan vierailua säiliön luona.

Rasvaerotin versiot
Kessel 123
Ron Johnsson
Liiketoimintapäällikkö, Talotekniikka, Pohjois-Suomi
Puh. 044 755 5797

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää