ProLining 1500 yhdellä tai kahdella pumpulla

Kiinteistökohtaiset pumppaamot liitetään ns. pääpaineviemäriin, jossa useiden kiinteistöjen jätevedet kootaan yhteen ja pumpataan jäteveden puhdistamolle. Pääpaineviemärilinjassa jätevettä liikuttavat ns. linja- ja välipumppaamot, jotka ovat mallia PRO 1000 kahdella pumpulla tai PRO 1500 kahdella pumpulla. Ravintoloiden tai tuontalolaitosten yhteydessä on suositeltavaa käyttää kahdella pumpulla varustettua pumppaamoa, jolloin toisen pumpun vikaantuminen tai huolto ei pysäytä prosessia tai liiketoimintaa.

PRO 1500 pumppaamon luja, kevyt ja kestävä PE-HD muovinen profiloitu ja aaltomainen rakenne takaavat kestävän ja itseankkuroitavan rakenteen.   Vakiohalkaisija ø1500 mm ja korkeus 3100 mm. Pumppaamon korkeutta voidaan kasvattaa 5150 mm saakka. Vakiokorkeudella pumppaamon kokonaistilavuus on 4,5 m3. Pumppaamoon kuuluvat alumiinitikkaat, tuuletusputki sekä hoitotaso. Huoltokuilu on tilava ja halkaisijaltaan ø800 mm.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Lining on myynyt 1990 luvulta alkaen yli 20 000 pumppaamoa Suomeen.

Pumppaamon valinnassa kannattaa huomioida ainakin seuraavat asiat:

  • Linjapumppaamoissa tai varmuutta vaativissa kohteissa ohjauskeskukset on varustettu normaalien pumppujen ohjauksien lisäksi esim. kaukovalvonnalla tai pumppujen logiikkaohjauksella. Ohjauskeskukset voidaan sijoittaa kiinteistöjen sisälle (IP54), sääkaappiin (PI55) tai KJT katujakokaappiin. Keskuksessa voi olla tilavaraus esim. kWh-mittaukselle.
  • Pumppujen teho määräytyy maasto-olosuhteiden mukaisesti ja pumpattavan nestemäärän perusteella. Laadukkaat pumppumme voivat olla silppurimallisia tai ruuvijuoksupyörällä varustettuja. Sisäinen putkisto määräytyy pumpattavan nestemäärän mukaisesti DN50 – DN100.
  • Pumppaamossa on vakiona tiiviit 4 tuloyhdettä (110 mm tai 160 mm), sekä huuhtelu,- tuuletus-, sähkö- ja paineyhde. Paineyhteen kokovaihtoehdot ovat 63 mm – 110 mm.
  • Pumppaamo voidaan varustaa jokaiseen kohteeseen vaadittavin varustein ja tehdasräätälöinti on mahdollista.
  • Pumppaamoon kuuluu vakiona lukittava muovikansi varustettuna solumuovisella välieristekannella, mutta pumppaamoon voidaan asentaa myös alumiinikansi tai valurautainen ajokansi.
  • Pumppaamoa pystyy korottomaan jälkiasennusjatkoksella ja jälkiliittyminen on mahdollista.

Liittyvät tiedostot

* Kaikki tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille. Hinnat aina alv 0%.

Pyydä tarjous

Lisää tarjouspyyntöön
Tuotenumero Tuotenimi Varastoitava tuote Hinta
ProLining 1500 pumppaamo Lisää tarjouspyyntöön

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää