ProLining 800

Lining PRO 800 on vapaa-ajan asunnoille sekä haja-asutusalueille suunniteltu pumppaamo. Pumppaamoa käytetään pääasiallisesti jäteveden pumppaamiseen, mutta pumppua vaihtamalla pumppaamoa voidaan käyttää erinomaisesti myös harmaiden vesien ja sadevesien siirtämiseen. Pumppaamon profiloitu ja aaltomainen rakenne takaa kestävän ja itseankkuroitavan rakenteen. Pumppaamon halkaisija on ø800 mm ja vakiokorkeus on 2500 mm. Pumppaamon minimikorkeus on 1700 mm ja korkeutta voidaan kasvattaa 3000 mm saakka. Vakiokorkeudella pumppaamon kokonaistilavuus on 1,2 m3. Säiliön materiaali on lujaa, kevyttä ja kestävää PE-HD muovia.

Pumppaamon valinnassa kannattaa huomioida ainakin seuraavat asiat:

  • Pumppaamon ohjauskeskus voidaan sijoittaa joko kiinteistön sisätilaan esimerkiksi tekniseen tilaan (IP45) tai sitten ulos pumppaamon päälle tolpan päälle tai kiinteistön ulkoseinään (IP55). Kaikissa keskuksissamme on aina hälytys joko summerilla tai hälytysvalolla ja keskuksesta on saatavilla potentiovapaa hälytystieto ulkopuoliselle valvonnalle.
  • Pumppaamo on varustettu yhdellä laadukkaalla silppuripumpulla. Pumppaamoon on saatavilla eritehoisia pumppuja ja pumpun valinta kannattaa tarkistaa tilausta tehdessä.
  • Pumppaamossa on vakiona tiiviit 4 tuloyhdettä (ø110 mm), sekä huuhtelu-, tuuletus-, sähkö- ja paineyhde. Paineyhteen kokovaihtoehdot ovat ø50 mm tai ø63 mm.
  • Pumppaamoon kuuluu vakiona lukittava muovikansi varustettuna solumuovisella välieristekannella, mutta pumppaamoon voidaan asentaa myös valurautainen ajokansi.
  • Pumppaamo on varusteltavissa erityyppisiin kohteisiin soveltuvin varustein, kutein saattolämmityksellä, joka estää pumppaamon jäätymisen kriittisissä kohteissa.
  • Pumppaamosta on saatavilla 1000 mm korkea versio. Matala versio on otollinen esimerkiksi saaristossa, jolloin kallio aiheuttaa haasteita asentamiseen.
  • Pumppaamoa pystyy korottomaan jälkiasennusjatkoksella.
  • Lining on myynyt 1990 luvulta alkaen yli 20 000 pumppaamoa Suomeen.

 

* Kaikki tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille. Hinnat aina alv 0%.

Pyydä tarjous

Lisää tarjouspyyntöön
Tuotenumero Tuotenimi Varastoitava tuote Hinta
ProLining 800 pumppaamo Lisää tarjouspyyntöön

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää