Hidrostal logo

Jätevesipumput

Keskipakopumppu ruuvijuoksupyörällä jäteveden ja lietteen pumppaukseen


Hidrostal pumppu
Hidrostal juoksupyörä

Hidrostal on perinteikäs pumppuvalmistaja, jonka pumput ovat alun perin suunniteltuja elävien kalojen siirtopumppaukseen. Hidrostalin pumput ovat toimintavarmoja ja soveltuvat hyvin nykypäivän pitkiin ja vaativiin pumppausjaksoihin. Taajuusmuuttaja-ajolla voidaan saavuttaa huomattava energiansäästö ilman tarvetta juoksupyörää puhdistavalle katkokäytölle.

Ruuvijuoksupyörän edut

Hidrostal pumppujen toimintavarmuus perustuu ruuvimalliseen juoksupyörään. Ruuvijuoksupyörällä on korkea läpäisykyky kiintoaineille ja sen muoto mahdollistaa kuitujen ja rättien pumppauksen eteenpäin, tukkimatta juoksupyörää. Juoksupyörä on toimintavarma myös taajuusmuuttajakäytössä, sillä siitä puuttuu perinteisen solamallisen pyörän siiven suora etureuna, joka kerää kuitumaisia kiintoaineita ja tukkii pumpun juoksupyörän.

Energian säästön mahdollistavat ominaisuudet

Tukkeutumattoman juoksupyörän, korkean hydraulisen hyötysuhteen ja kulutusta kestävien materiaalien ansiosta on mahdollista saavuttaa suuria säästöjä energian kulutuksessa. Pumppaukseen käytetyn ominaisenergian optimoinnilla, taajuusmuuttaja-ajoa hyväksi käyttäen, on saavutettu kohteesta riippuen jopa noin 10-30% säästöjä.

Kattavat materiaalivaihtoehdot

Perinteisen valuraudan lisäksi vaativampiin kohteisiin on saatavissa myös enemmän kulutusta kestäviä hydrauliikkaosia. Myös täysin haponkestäviä vaihtoehtoja on saatavilla.

Materiaali

Pesä

Pesänpohja

Juoksupyörä

1

Valurauta

Valurauta

Valurauta

2

Valurauta

25 % Kromirauta

Valurauta

3

Valurauta

25 % Kromirauta

Haponkestävä

Hidrostal pumppu

Useita rakennevaihtoehtoja uppo- ja kuiva-asennukseen

Hidrostalilta löytyy sekä uppo- että kuiva-asenteisia malleja. Uppoasenteisiin malleihin on saatavilla vaipallisia tai vaipattomia moottoreita. Pumppu voidaan asentaa uppoliittimeen tai omalle jalustalleen.

  • Kuiva-asenteiset pumput voidaan asentaa pystyyn tai vaakaan ja on mahdollista varustaa ilmajäähdytteisellä korkean hyötysuhteen moottorilla (IP55).
  • Pystyasenteisiin malleihin on saatavilla virtausta rauhoittava B0-jalusta. Lisäksi jalusta parantaa huollettavuutta, asennuksesta tulee tukevampi, imuputki voidaan asentaa lähemmäs lattiatasoa ja tilan tarve pienenee.

Pesän pohjan ja juoksupyörän välinen päittäisraon säätö on mahdollista toteuttaa ulkopuolisilla säätöruuveilla. Säätö on helppo toteuttaa ilman pumpun purkamista osiin tai pumpun siirtämistä korjaamolle osien vaihtoa varten. Näin ylläpidetään hyvä hydraulinen hyötysuhde myös vuosien kuluessa.

Pyydä tarjous

Lisää tarjouspyyntöön
Tuotenimi Hinta
Hidrostal jätevesipumput ruuvijuoksupyörällä Pyydä tarjous Lisää tarjouspyyntöön

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää