EasyClean free rasvanerottimet

KESSEL EasyClean free rasvanerottimissa yhdistyvät helppo asennus, puhdistus, suorituskyky ja energiatehokkuus. Nerokkaasti muotoiltu rotaatiovalettu säiliö (NS 2 – NS 10) tarjoaa etuja. Muotoilu mahdollistaa erottimen säiliön ja tekniikan asentamisen tehokkaasti mahdollisimman pieneen tilaan. Säiliön rakenne mahdollistaa rasvan erottimen kuljettamien kapeissa tiloissa (portaikot, oviaukot jne.) ja asentamaan sen aivan seinän viereen tilaa säästäen.

Rasvanerotin tulee tyhjentää kokonaan säännöllisin väliajoin, jotta pohjalle pudonnut sakka / jäte saadaan myös tyhjennettyä. Kessel valikoimasta löytyy monia eri vaihtoehtoja säiliön tyhjentämiseen. Perusmallin kannet avattavasta ja sitä kautta tyhjennettävästä mallista aina täysin automaattisesti huuhtelevaan, tyhjentävään ja uudelleen täyttävään malliin.

Konsultoi asiantuntijaamme oikean mallin valinnasta.

100 % korrosio vapaa – 20-vuoden takuulla

Kessel rasvanerottimet on valmistettu polyethylenistä. Tämä materiaalin ansiosta säiliöt kestävät hyvin aggressiivisia rasvahappoja ja siksi säiliöt ovat erittäin pitkäikäisiä ja kestäviä.

 

KESSEL laadun takeeksi myönnämme rasvanerottimien säiliöille 20-vuoden takuun (säiliön tiiviys ja muodon säilyttäminen).

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää