Lining - yhdessä vastuullista vesitekniikkaa

 

Oy Lining Ab on erikoistunut puhdas- ja jätevesilinjojen sekä laitosten teknisiin ratkaisuihin. Yli 60-vuotisen toimintamme perustana ovat luotettavuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus. Olemme alamme markkinajohtaja yli 50 %:n markkinaosuudella. Lining on osa Indutrade-konsernia, jolla on toimintaa kolmessatoista Euroopan maassa.

 

Visio ja arvot

Haluamme olla laadukas yhteistyökumppani ja tarjota kokonaisratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.   

Arvojamme ovat vastuullisuus, tuloksellisuus ja innovatiivisuus.

Asiantuntijamme ovat tukenasi projektisuunnittelusta ylläpitoon. Kattavan tuotevalikoiman ja tehokkaan varastomme ansiosta toimitamme tuotteet asiakkaillemme nopeasti ja varmasti kaikkialle Suomeen. Tuotteiden luovutus varastostamme Vantaalta onnistuu joka päivä 24/7. 

Pyrimme jatkuvasti kehittämään uusia ja käyttökelpoisia vesihuollon ratkaisuja, jotta asiakkaamme voivat kehittyä entistä laadukkaammiksi ja ympäristöystävällisemmiksi vesihuollon ammattilaisiksi. Teemme tiivistä yhteistyötä Euroopan laadukkaimpien toimittajien kanssa ja kehitämme omaa toimintaamme painottaen laadun ja ympäristöarvojen merkitystä. Tuemme työntekijöidemme osaamisen kehittämistä ja haastamme heitä ideoimaan uutta ja parantamaan toimintatapoja. Tarjoamme myös asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa tuotekoulutusten, vierailuiden ja vesihuollon koulutusohjelman kautta.

Oy Lining Ab on toiminut suomalaisen vesihuollon kärkitoimittajana jo 60 vuoden ajan. Laadukkaat tuotteet, palvelu ja tasokas töiden viimeistely on ollut tavaramerkkimme koko toimintamme ajan. Vaativiin olosuhteisiin asennettavien tuotteiden on palveltava moitteettomasti jopa yli 60 vuoden ajan. Lähes kaikki edustamamme tuotteet on valmistettu Euroopassa, arvostettujen ja vastuullisten toimittajien tehtailla. Tästä johtuen pystymme myöntämään edustamillemme tuotteille parhaillaan jopa 10 vuoden takuun. Kysy lisää tuotekohtaisesta takuusta Lining myyjältäsi.

 

Ratkaisut
idea

Anna määrä:

Lisää