AqvaMaxi prosessiohjausyksikkö

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Mika Cederberg
Myyntipäällikkö, Etelä-, Lounais- ja Kaakkois-Suomi
Puh. 050 408 4327

Erittäin laaja toiminnallisuus

AqvaMaxi yksikkö tarjoaa erittäin laajalla toiminnallisuudella varustetun prosessiohjauksen kunnallisille vedenottamoille, alkalointilaitoksille, puhdistamoille sekä isoille pääpumppaamoille. Yksikön I/O-määrä on laajennettavissa jopa 1000 pisteeseen.

Nopea ja helppo käyttöönotto

AqvaMaxi yksikön käyttöönotto tapahtuu isoa ja selkeää näyttöä käyttäen ilman erikoisohjelmistoja. Mittausten parametrointi tapahtuu näytölle avautuvalta näppäimistöltä, jolloin antureiden mahdollinen vaihto tulevaisuudessakin onnistuu laitoksen omin voimin. Prosessin toimintarajat ja säädöt tapahtuvat myös yksikön näytöltä.

Selkeä ja havainnollinen käyttö

AqvaMaxi yksikön käyttö on havainnollista ja loogista suuren 10-tuumaisen kosketusnäytön ansiosta. Prosessin osa-alueet ovat selkeästi hallittavissa, ja symbolein varustetut toimintonäppäimet näytön oikeassa reunassa opastavat käyttöä.

Kaukovalvontajärjestelmän ala-asema

AqvaMaxi yksikkö on varustettu täysin tietoliikenneominaisuuksin. Yksikkö on liitettävissä yleisimpiin kaukovalvontajärjestelmiin jatkuvalla RS-radio, IP-radio, GSM-modeemiyhteydellä tai Ethernet-yhteydellä. Lining toimittaa yhteensopivat modeemilaitteistot valmiiksi parametroituina.

Avoin tuote

AqvaMaxi yksikön tietoliikenne on täysin avoin. Lining antaa dokumentaation ja teknisen neuvonnan täysin avoimesti järjestelmätoimittajien käyttöön kaukovalvontaan liittämistä varten.

* Kaikki tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille. Hinnat aina alv 0%.

Pyydä tarjous

Lisää tarjouspyyntöön
Tuotenumero Tuotenimi Varastoitava tuote Hinta
AqvaMaxi Lisää tarjouspyyntöön

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää