LATE Betonirunkoiset laitekaivot 1000-2000mm

Lining LATE betonirunkoiset laitekaivot ovat valmiiksi varusteltuja ratkaisuja verkoston aktiiviseen seurantaan ja hallintaan. Kaivoissa tarvittava tekniikka on asennettu valmiiksi jo tehtaalla, ja näin työmaalla tehtävät työt on minimoitu. Valikoimistamme löytyy esimerkiksi virtausmittaus-, paineensäätö-, huuhtelu-, ilmanpoisto- ja sulkuluukkukaivoja.

Kaivojen sisähalkaisijoiden vakiorunkokoot ovat 1000, 1200, 1500 ja 2000 mm, muut koot projektikohtaisesti. Kaivojen kokonaiskorkeus räätälöidään kohdekohtaisesti. Kaivon yläosa kasataan työmaalla asiakkaan toimesta valmiista elementeistä. Kaivoihin toimitetaan yläpäästään taittuvat tikkaat, jolloin taittuva osa muodostaa aloituskaiteen.

Tarvittava tekniikka kasataan rungon 2m korkeaan alaosaan. Kaivon yläosa koostuu mahdollisesti tarvittavasta korotuspalasta ja kansistosta. Kansistomalleja on useita betonitasakannesta alumiinikanteen.

Kaivojen kaikki läpiviennit ovat vesitiiviitä ja korkeudet sekä kulmat tehtävissä vapaasti. Tiivisteinä käytetään saksalaisen DS-Sealsin korkealuokkaisia EPDM-, SBR- tai NBR-kumilaatujen tiivisteitä.  Valmistaja lupaa tiivisteelle 100v kestävyyden.

Betonin lujuusluokka on K50 ja käytettävät tuotteet ovat sulfaatin kestäviä. Kaivorunkojen käyttöikämitoitus on 100v. Lisäoptina tarjoamme kaivojen polyureapinnoittamisen. Pinnoite kestää erittäin hyvin mekaanista kulutusta ja kemikaaleja (PH 3…14) ja hyvin lämpöä (+120'C), lisäksi pinnoitin on liuotinvapaa eikä se sisällä haihtuvia yhdisteitä. Pinnoitteelle on olemassa juomavesihyväksyntä.

Kaivot valmistetaan Ruskon Betoni Oy:n tehtaalla ja toimitetaan valmiiksi varusteltuna suoraan asiakkaalle. Kysy lisää aluemyyjiltämme!

* Kaikki tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille. Hinnat aina alv 0%.

Pyydä tarjous

Lisää tarjouspyyntöön
Tuotenumero Tuotenimi Varastoitava tuote Hinta
Lining LATE Betonikaivo Lisää tarjouspyyntöön

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää