EasyClean free altaan alle asenettava

Helppo käyttöinen rasvanerotin, joka sopii pieniin keittiöihin, pienten rasva määrien hallittuun poistamiseen.

Ruokarekka, pikaruokateltta, ostoskeskuksen take away ravintola tai pieni club rakennus. Suuren rasvan erottimen asentaminen tämän kaltaisiin kohteisiin saattaa olla erittäin hankalaa. Tässä tapauksessa pienten jätevesimäärien rasvanpoistoon ihanteellinen malli on Kessel EasyClean free UnderSink. Tiskialtaan alle asennettava malli on luokitukseltaan NS 0,7 eli se sopii yhden altaan virtaamalle.

EasyClean free UnderSink on keveytensä ja kompaktin kokonsa ansiosta helposti käsiteltävä. Erotin on käännettävissä 360° ja se on helppo irrottaa kääntyvien liitososien ansiosta.

EasyClean free UnderSink rasvanerotin on testattu 0.7 l/s virtaamalla ja on sen takia sopiva pienen jätevesi määrän käsittelyyn kohtuulliseen hintaan - TÜV-testattua laatua.

EasyClean altaan alle rasvanerotin

100 % korroosio vapaa

EasyClean free UnderSink on valmistettu 100 % polymeeristä. Tämän ansiosta se on sopiva aggressiivisia rasvahappoja sisältäville nesteille. Lisäksi säiliön materiaalin kestävyys mahdollistaa erottimen jatkuvan siirtelyn.

 

 

EasyClean alttan alle havainnekuva

100 % vesi- ja hajutiivis

EasyClean free UnderSink rasvanerottimen säiliö on täysin vesi- ja hajutiivis. Kessel myöntää säiliölle 20-vuoden takuun (säiliön tiiviys, muodon säilyttäminen).

 

 

EasyClean altaan alle rasvanerotin hajoituskuva

Asennus ilman työkaluja

KESSEL on tehnyt asentamisen sinulle helpoksi: Et tarvitse yhtään työkalua EasyClean free UnderSink rasvanerottimen asennukseen – tämä pätee myös säiliön irrottamiseen.

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää