Alkalointilaitos

Lining Alkalointilaitokset

Suomessa pohjavedet ovat usein happamia, joten alkalointi on tarpeellista veden syövyttävyyden eli korroosion vähentämiseksi. Lining alkalointilaitoksissa raakaveden alkalointi tehdään kalkkikivialkaloinnilla.

Kalkkikivi alkaloinnilla saadaan raakaveden pH-arvo nostettua talousvedelle asetettuihin vaatimuksiin. Kalkkikiven käyttö ja kalkkikivisuodatus nostavat lisäksi veden kalsiumin määrää ja siten myös veden kovuutta.

Kalkkikivialkaloinnissa vesi suodattuu kalkkikivikerroksen (kalsiumkarbonaatti) läpi. Ennen verkostoon johtamista vesi käsitellään UV-desinfioinnilla, joka tekee virukset ja bakteerit toimintakyvyttömäksi.

Lining Alkalointilaitokset ovat asiakaskohtaisesti suunniteltuja laitoksia. Haluamme olla mukana jo laitoksen suunnitteluvaiheessa, jolloin asiakaslähtöisesti voimme huomioida laitoksen erityispiirteet. Näin laitoksen oikealainen toimivuus voidaan varmistaa. Kalkkikivisäiliössä käsiteltävän veden virtaussuunta voidaan määritellä kohdekohtaisesti, joko ylhäältä alas tai päinvastoin.

Lining Alkalointilaitos on järjestelmä, joka sisältää kokonaisuuden, johon kuuluvat täydellisesti varustellut kalkkikivisäiliöt, alavesisäiliö, NERO-suojasäiliöt raakavesikaivoille, automaatio, instrumentointi, sekä pumput, UV-laite ja muu tarvittava tekniikka.

Toimitukseen kuuluu tarvittaessa myös käyttökoulutus ja laitoksen käyttöönotto.

Säiliöt valmistetaan Suomessa juomavesi hyväksytystä PE-HD muovista kennorakenteisina. Kennorakenteen ansiosta säiliöissä on turvallinen kaksoisseinämärakenne, päädyt ja pohjaelementti mukaan lukien. Kaikki säiliöt ovat vaalean harmaalla valoisalla sisäpinnalla.

Säiliöt ovat helposti räätälöitävissä eri tarpeiden ja tilanteiden mukaan. Tarvittava tekniikka voidaan sijoittaa alavesisäiliön yhteyteen integroituun laitetilaan tai erilliseen rakennukseen.

Käytämme maailman johtavien toimittajien teknisiä komponentteja ja tarjoamme tarvittaessa myös laitoksen automaation.

Ota yhteyttä aluemyyjääsi, niin haetaan yhdessä paras ratkaisu.

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää