Laadukkaat putkijärjestelmät rakennuskohteisiin

Meiltä löydät laadukkaat putkistojärjestelmät erilaisiin rakennuskohteisiin. Edustamme laadukkaita valmistajia, jotka tarjoavat jopa 20 vuoden takuuta tuotteilleen. Varastoimme kattavan määrän tuotteitamme Vantaalla sama päivän toimitukseen.

Putkivalikoimaamme kuuluvat Poloplast viemäröintiputkijärjestelmät äänieristyksellä, ilmastointiputket ja  alipaineputket.

Valikoimaamme kuuluvat myös komposiittiputket liitososineen eri käyttötarkoituksiin kuten käyttövesiputki-, lämmitys-, lattialämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin.

Mikäli tarpeesi on Seinä WC-huuhtelujärjestelmä tai hätäsuihkujärjestelmä niin löydän näihinkin kohteisiin tuotteet meiltä. Edustamme näiden tuoteryhmien osalta tuotemerkkejä KRUSMAN JA FLUIDMASTER.

Lining Pohjakulma 110 ja 160

Rakennuksissa pystykokoojaviemärin pohjakulma on kohta, jossa jäteveden virtauksesta syntyy usein voimakasta ääntä.

Lining Pohjakulma on ääntä vamentava valmis osa, joka helpottaa ja nopeuttaa työmaalla tehtävää asennusta. Keveydestään johtuen tuote on asennettavissa jopa yhden henkilön voimin.

Koot 110 ja 160, satavana sinkittynä ja nyt myös haponkestävästäteräksestä valmistetut mallit.

Kysy lisää Talotekniikan ammatilaisiltamme!

Hinnasto 01.03.2020 alkaen

Poloplast viemäröintiratkaisut

Korkealuokkaiset POLO-KAL viemäröintijärjestelmän muoviputkissa on tehokas äänieristys ja innovatiivinen kolmikerrosteknologia. Se vakuuttaa korkealla laadullaan ja huippuluokan äänieristyksellä. POLO-KAL tuotteilla on 20 vuoden takuu.

Tutustu tarkemmin

InduTube komposiittiputkijärjestelmä

InduTube komposiittijärjestelmän tuotteet ovat tarkoitetut käyttövesi-, lämmitys-, lattialämmitys- ja jäähdytyskohteisiin. InduTube järjestelmän hyviä puolia ovat helppo työstettävyys, kestävyys, hygieenisyys ja 100 % happidiffuusiotiiveys. Putket kestävät hetkellisesti jopa +95C lämpötilan ja jatkuvassa käytössä +70C.

Tutustu tarkemmin

SEINÄ WC-järjestelmä

SEINÄ WC-järjestelmä on kustannustehokas ja tyylikäs tapa rakentaa moderni ja hygieeninen saniteettitila. Ratkaisussamme on monia eri asennusvaihtoehtoja niin ahtaisiin tiloihin tai kulmamallisiinkin ratkaisuihin. Tuotteiden huolto onnistuu suoraan huuhtelupainikkeen takaa ja tuotteilla on 10 vuoden takuu.

Tutustu tarkemmin

Hätäsuihkut

KRUSMAN on johtava silmäsuihkujen, hätäsuihkujen, yhdistelmäsuihkujen sekä eristettyjen suihkukoppien ja ulkotiloihin sopivien suihkujen valmistaja. Tarjoamme laitteiden lisäksi tietomme alan säännöksistä ja tarvittaessa suoritamme riskikartoituksia.

Tutustu tarkemmin

Yhteystiedot

Tuomas Korpela
Aluemyyntipäällikkö, Etelä- ja Itä-Suomi
Puh. 050 572 9310
Kari Rantala
Aluemyyntipäällikkö, Länsi- ja Pohjois-Suomi
Puh. 0400 827 738
Emma-Elina Hintikka
Aluemyyntipäällikkö, Länsi- ja Pohjois-Suomi
Puh. 050 354 5683
Ron Johnsson
Liiketoimintapäällikkö, Talotekniikka
Puh. 044 755 5797
Antti Rättö
Ostaja
Puh. 050 463 9493
Niko Mörsky
Asiakaspalvelu
Puh. 044 755 5974
Mika Keinonen
Asiakaspalvelu
Puh. 050 412 9639

Yhteydenottopyyntö

Anna määrä:

Lisää