Laadukkaat putkijärjestelmät rakennuskohteisiin

Meiltä löydät laadukkaat putkistojärjestelmät erilaisiin rakennuskohteisiin. Edustamme laadukkaita valmistajia, jotka tarjoavat jopa 20 vuoden takuuta tuotteilleen. Varastoimme kattavan määrän tuotteitamme Vantaalla sama päivän toimitukseen.

Putkivalikoimaamme kuuluvat viemäröintiputkijärjestelmät äänieristyksellä, ilmastointiputket ja katon vedenpoisto alipaineen avulla.

Valikoimaamme kuuluvat myös komposiittiputket liitososineen eri käyttötarkoituksiin kuten käyttövesiputki-, lämmitys-, lattialämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin.

Mikäli tarpeesi on Seinä WC-huuhtelujärjestelmä, hätäsuihkujärjestelmä tai tehdä putkitöitä katkaisematta verkoston painetta, niin löydän näihinkin kohteisiin vastauksen meiltä. Edustamme näiden tuoteryhmien osalta tuotemerkkejä SPX FLOW TECHNOLOGY, KRUSMAN JA FLUIDMASTER.

Lining Pohjakulma 110

Rakennuksissa pystykokoojaviemärin pohjakulma on kohta, jossa jäteveden virtauksesta syntyy usein voimakasta ääntä.

Lining Pohjakulma on ääntä vamentava valmis osa, joka helpottaa ja nopeuttaa työmaalla tehtävää asennusta. Keveydestään johtuen tuote on asennettavissa jopa yhden henkilön voimin.

Kysy lisää Talotekniikan ammatilaisiltamme!

Hinnasto 01.03.2019 alkaen

Poloplast viemäröintiratkaisut

Korkealuokkaiset POLO-KAL viemäröintijärjestelmän muoviputkissa on tehokas äänieristys ja innovatiivinen kolmikerrosteknologia. Se vakuuttaa korkealla laadullaan ja huippuluokan äänieristyksellä. POLO-KAL tuotteilla on 20 vuoden takuu.

Tutustu tarkemmin

InduTube komposiittiputkijärjestelmä

InduTube komposiittijärjestelmän tuotteet ovat tarkoitetut käyttövesi-, lämmitys-, lattialämmitys- ja jäähdytyskohteisiin. InduTube järjestelmän hyviä puolia ovat helppo työstettävyys, kestävyys, hygieenisyys ja 100 % happidiffuusiotiiveys. Putket kestävät hetkellisesti jopa +95C lämpötilan ja jatkuvassa käytössä +70C.

Tutustu tarkemmin

SEINÄ WC-järjestelmä

SEINÄ WC-järjestelmä on kustannustehokas ja tyylikäs tapa rakentaa moderni ja hygieeninen saniteettitila. Ratkaisussamme on monia eri asennusvaihtoehtoja niin ahtaisiin tiloihin tai kulmamallisiinkin ratkaisuihin. Tuotteiden huolto onnistuu suoraan huuhtelupainikkeen takaa ja tuotteilla on 10 vuoden takuu.

Tutustu tarkemmin

Hätäsuihkut

KRUSMAN on johtava silmäsuihkujen, hätäsuihkujen, yhdistelmäsuihkujen sekä eristettyjen suihkukoppien ja ulkotiloihin sopivien suihkujen valmistaja. Tarjoamme laitteiden lisäksi tietomme alan säännöksistä ja tarvittaessa suoritamme riskikartoituksia.

Tutustu tarkemmin

Putkitöiden tekeminen katkaisematta vedenpainetta

NoTap-järjestelmää käyttäen voit nopeasti ja yksinkertaisesti tehdä putkityöt katkaisematta verkoston painetta. Työ on nopeaa ja verkoston tyhjentämiseen ja täyttämiseen menevä aika poistuu. Lisäksi järjestelmä on turvallinen käyttää, koska ei tarvitse tehdä tulitöitä ja putkistoon ei tarvitse lisätä happirikasta nestettä.

Tutustu tarkemmin

Yhteystiedot

Tommi Naski
Liiketoimintapäällikkö, Talotekniikka
Puh. 050 442 4774
Tuomas Korpela
Aluemyyntipäällikkö, Etelä- ja Itä-Suomi
Puh. 050 572 9310
Kari Rantala
Aluemyyntipäällikkö, Länsi- ja Pohjois-Suomi
Puh. 0400 827 738
Antti Rättö
Ostaja
Puh. 050 463 9493
Niko Mörsky
Asiakaspalvelu
Puh. 044 755 5974
Mika Keinonen
Asiakaspalvelu
Puh. 050 412 9639

Yhteydenottopyyntö

Anna määrä:

Lisää