Ilari Mikkilä on nimitetty 3.1.2022 Liningin tietoturvapäälliköksi

Tiedoillasi on merkitystä

Panostamme vesilaitosten tietoturvallisuuteen nimittämällä automaatiosuunnittelija Ilari Mikkilän 3.1.2022 alkaen Liningin tietoturvapäälliköksi vastaamaan digitaalisten tuotteiden ja palveluiden tietoturvallisuudesta. Ilari jatkaa automaatiosuunnittelijana ja vastaa tietoturvajärjestelmien ylläpidosta, hallinnasta, prosessien mittaamisesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Hänen vastuulla on tietoturvariskien hallinta, kehitys ja tietoturvaryhmän johtaminen.

Ilari on toiminut Liningilla vuodesta 2016 alkaen automaatiosuunnittelijana Digi ja automaatio liiketoiminta-alueella. Hänellä on vahvaa kokemusta ja asiantuntemusta kokonaisvaltaisista automaatioratkaisuista.

”Jatkuvasti muuttuva ja digitalisoituva maailma asettaa uusia vaatimuksia tietoturvalle. Vastuullisen liiketoiminnan jatkuvuuden kannalta tietoturvan ylläpito ja kehittäminen on elintärkeää sekä toimittajille, alihankkijoille, että vesilaitoksille itselleenkin. Me vastuullisena toimijana kehitämme ennen kaikkea oman toiminnan tietoturvaa vesihuollon hyväksi.”. Sanoo Ilari Mikkilä. 

Tavoitat Ilarin numerosta 050 409 5515 tai ilari.mikkila@lining.fi

Ilari Mikkilä nimitys

Anna määrä:

Lisää