Katso webinaaritallenne - Lining AQUAVISIO Integraatiopalvelu - helppo ja turvallinen tiedonsiirto eri järjestelmien välillä.

Vesilaitoksilla on useita tärkeitä järjestelmiä, joilla on paljon riippuvuuksia muihin järjestelmiin kuten automaatiojärjestelmät, verkkotiedonhallinta ja asiakastiedonhallinta. Tyypillinen ongelma näiden järjestelmien osalta on ns. spaghettiarkkitehtuuri, jossa järjestelmien väliset yhteydet on toteutettu teknologioilla/tavoilla, jotka eivät ole optimaalisia integraatioille, tai ettei eri järjestelmissä olevaa tietoa ole yhdistetty ollenkaan.

Edellä kuvattuihin ongelmiin on onneksi nyt olemassa helppo ja turvallinen ratkaisu, mitä käyttävät Suomessa jo yli 30 energialaitosta. Katso webinaaritallenne täältä - kuulet lisää ratkaisusta ja miten sen pystyy pienikin vesilaitos hankkimaan palveluna Liningilta. Webinaari on järjestetty yhdessä integraatioiden ammattilaisen Frendsin kanssa.

Tallenneteksti 022022

Anna määrä:

Lisää