Lining AQUAVISIO Integraatiopalvelu - helppo ja turvallinen tiedonsiirto eri järjestelmien välillä - tervetuloa ajankohtaiseen webinaarin 1.2.2022 kello 9.00–10.00.

Webinaari 010222

Vesilaitoksilla on useita tärkeitä järjestelmiä, joilla on paljon riippuvuuksia muihin järjestelmiin kuten automaatiojärjestelmät, verkkotiedonhallinta ja asiakastiedonhallinta. Tyypillinen ongelma näiden järjestelmien osalta on ns. spaghettiarkkitehtuuri, jossa järjestelmien väliset yhteydet on toteutettu teknologioilla/tavoilla, jotka eivät ole optimaalisia integraatioille, tai ettei eri järjestelmissä olevaa tietoa ole yhdistetty ollenkaan.

Edellä kuvattuihin ongelmiin on onneksi nyt olemassa helppo ja turvallinen ratkaisu, mitä käyttävät Suomessa jo yli 30 energialaitosta. Ilmoittaudu ajankohtaiseen webinaariin nyt ja kuulet lisää ratkaisusta ja miten sen pystyy pienikin vesilaitos hankkimaan palveluna Liningilta. Järjestämme webinaarin yhdessä integraatioiden ammattilaisen Frendsin kanssa.

Webinaari on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Saat webinaarin osallistumislinkin ilmoittamaasi sähköpostiisi 31.1.2022.

Anna määrä:

Lisää