Timo Eronen 3.1.2022 Digi ja automaatio liiketoiminta-alueen myyntipäällikkö

Haluamme palvella asiakkaitamme entistä paremmin

Panostamme vesilaitosten ja vesiosuuskuntien palvelemiseen nimittämällä Timo Erosen 3.1.2022 alkaen Digi ja automaatio liiketoiminta-alueen myyntipäälliköksi. Hänen vastuualueena on Keski-, Itä- Pohjois- ja Länsi-Suomi. Digi ja automaation liiketoiminta-alueen myyntipäällikkönä jatkaa Mika Cederberg vastuualueina Etelä-, Lounais- ja Kaakkois-Suomi. Timon ja Mikan lisäksi Digi ja automaatio liiketoiminta-alueella toimii Jarmo Tuomisto myyntipäällikkönä nimetyille asiakkaille.

Tavoitteena vielä paremmat palvelut ja ratkaisut

Pitkän linjan ammattilainen Timo on toiminut Liningilla vuodesta 1993 monipuolissa tehtävissä, aina sähkö- ja automaation asennuksista, säädöistä ja kiinteistöpumppaamoiden säiliöiden suunnitteluista järjestelmien mitoituksiin asti. Timolla on vahvaa kokemusta ja asiantuntemusta puhdas- ja jätevesilinjojen, sekä laitosten teknisistä ratkaisuista.

”On hienoa tehdä yhteistyötä vesilaitosten ja vesiosuuskuntien kanssa, etsien yhdessä älykkäitä ja kustannustehokkaita vesihuoltoverkoston kokonaisratkaisuita kaiken kokoisille toimijoille. Tällä kokemuksella työ kuin työ hoituu varmasti”.
Sanoo Timo Eronen.

Tavoitat Timon numerosta 040 591 7170 tai timo.eronen@lining.fi

Lue täältä lisää AQAUVISIO - älykkäästä ja kustannustehokkaasta vesihuoltoverkoston kokonaisratkaisusta kaiken kokoisille vesilaitoksille.

Timo Eronen nimitys

Anna määrä:

Lisää