Haluamme Liningilla edistää suomalaisten ja kansainvälisten vesilaitosten vuorovaikutusta

Liningin AQUAVISIO on osa SAP:in Industrial Cloudia, joten Liningin Digi ja automaaation liiketoimintapäällikkö Tero Auvinen oli Belgiassa puhumassa SAP:in sekä Capgeminin järjestämässä Executive Value Network for Water and Waste Water -tapahtumassa. Seminaarissa tuli vahvasti esille, että kansainväliset vesilaitokset panostavat etäluettavien vesimittareiden integrointiin päästä päähän verkostonhallintaan, sekä etäluennan mahdollistavaan automatisoituun vesilaskutukseen.

Tero Auvinen toimii myös Finnish Water Formin Smart Water työryhmän puheenjohtajana. Finnish Water Forumin (FWF) tehtävä on koota yhteen Suomen vesisektorin osaaminen yksityisellä, julkisella ja kolmannella sektorilla.

 

Tero auvinen capgemini sap

Anna määrä:

Lisää