Lining oli mukana World Water-Tech tapahtumassa Lontoossa

World water-tech 2023A

Olimme mukana Lontoossa World Water-Tech tapahtumassa, jossa pääyhteistyökumppanina oli Ison-Britannian hallitus UK Goverment. Tilaisuuteen oli saatu panelisteiksi ja luennoitsijoiksi vesialan ehdottomia huippuammattilaisia ympäri maailman.

Kaikkien luentojen yhteinen kantava teema oli, että vesialalla on nyt tartuttava tuumasta toimeen ja tehtävä pikaisesti asioita. Mm. Etelä-Eurooppaa vuosia piinanneet kuivuudet ovat ajaneet vesivarat siellä alas, joten vuotovesien hallintaan ja veden uusiokäyttöön on panostettava välittömästi.

Kaikki paikalla olleet vesilaitosjohtajat olivat yhtä mieltä siitä, että he lisäävät digitalisaatiopanostuksia sekä teknologiainvestointeja tulevina vuosina merkittävästi. Anglian Waterin Chef Data Officer Matt Edwards kiteytti asian: "Vesilaitosten pitää saada jatkuvasti tilannekuva verkostonsa tilanteesta, jotta verkoston saneerauksia voidaan kohdistaa oikeisiin kohteisiin."

Lining AQUAVISIO tarjoaa vesilaitoksille, juuri tämän Matt Edwardsin peräänkuuluttaman tilannekuvan, joten AQUAVISIO herättikin tapahtumassa ansaittua mielenkiintoa.
👉 Lue lisää AQUAVISIOsta www.aquavisio.fi

Anna määrä:

Lisää