Lining mukana Pohjois-Suomen Vesivaliokunta OUKE:n neuvottelupäivillä Oulussa

Pohjois-Suomen Vesivaliokunta OUKE:n neuvottelupäivät pidettiin 14-15.2 Oulussa. Päivien yhtenä keskisimpänä teemana oli vesilaitosten varautuminen erilaisiin uhkiin. Aiheesta olivat tilaisuudessa luennoimassa Oulun kaupungin riskienhallintapäällikkö Kari Broström, Aalto-yliopiston työelämäprofessori Markus Sunela sekä Liningilta Digi ja automaatio-osaston osastopäällikkö Tero Auvinen. Yhteinen teema kaikille näille esityksille oli kyberturvallisuus, mikä aihe on suomalaisten vesilaitosten otettava vakavasti.

Liningin Digi ja automaatio -strategiassa kyberturvallisuus on yksi viidestä strategian kulmakivestä ja olemme tehneet paljon töitä sen osa-alueen ympärillä. Olemmekin mielellämme auttamassa suomalaisia vesilaitoksia kyberturvallisuuden parantamisessa. 

Oulu

Anna määrä:

Lisää