Etsimme kansainvälisen kasvun tueksi Backend Developeria osaksi ohjelmistotiimiä.

Rekrytointi backend developer

Haluatko päästä tekemään merkityksellistä työtä puhtaan veden eteen?

Suurin osa suomalaisista käyttää päivittäin vettä, joka toimitetaan Lining AQUAVISIO-järjestelmien kautta. Etsimme nyt kansainvälisen kasvun tueksi Backend Developeria osaksi ohjelmistotiimiä. Lining AQUAVISIO järjestelmät ovat suunniteltu vesihuoltoverkostojen valvontaan ja etäohjaukseen. Puhtaasta vedestä on sanottu, että se on tulevaisuuden öljy, joten erilaisten vesihuollon digitalisaatioratkaisujen kysyntä tulee globaalisti kasvamaan paljon tulevina vuosina.

Tässä työssä pääset kehittämään alan johtavaa järjestelmää minkä asiakkaana toimivat eri kokoiset vesilaitokset. Työ on osittain projektiluontoista ja pääset mukaan koko projektin elinkaareen aina suunnittelusta toteutukseen. Työ sisältää paljon uuden luomista ja tulet osallistumaan monipuolisesti esimerkiksi käyttöliittymien, tietokantojen ja ennustemallien kehitykseen. Pääasiallisina työkaluina on seuraavia teknologioita: Net, Node.js, C#, Python, Javascript, Vb.net, postgresql, mssql, linux ja windows server. Voit olla joko urasi alkutaipaleella tai jo hieman kokeneempi osaaja. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu kehittyä ohjelmoinnin parissa.

Lue täältä lisää ja laita hakemus tulemaan 19.1.2023 mennessä

Anna määrä:

Lisää