Oy Lining Ab ja saksalainen KESSEL AG ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta 1.1.2023 alkaen.

KESSEL logo

KESSEL on erikoitunut kiinteistöjen sisäpuolisiin viemäröintiratkaisuihin ja sen tuotevalikoimaan kuuluvat rasvan- ja öljynerottimet, pumput ja pumppaamot sekä takaisinvirtauksenestimet vedelle ja jätevedelle. KESSEL on vuonna 1963 perustettu saksalainen perheyritys ja sen Lentingin tehtaat työllistävät yli 600 työntekijää. Vuotuinen liikevaihto on yli 100 miljoonaa €.

Lining myy ja markkinoi KESSEL -tuotteita Suomessa. ”Haluamme olla tulevaisuudessakin laadukas yhteistyökumppani ja tarjota alamme parhaita sekä innovatiivisia kokonaisratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin, joten saksalaisen KESSELin kiinteistöjen sisäpuoliset viemäröintiratkaisut ovat eriomainen lisä Liningin Talotekniikan valikoimaan.” Sanoo Oy Lining Ab Talotekniikan liiketoimintapäällikkö Ron Johnsson.

Kysy lisää Kessel -tuotteista

Ron Johnsson
liiketoimintapäällikkö
Oy Lining Ab

puh. 044 755 5797
ron.johnsson@lining.fi

www.kessel.com

Anna määrä:

Lisää