Oy Lining Ab ja saksalainen SebaKMT yhteistyöhön

Smartear SebaKTM

Uusi kumppanuus parantaa verkostojen hallintaa ja kunnossapitoa

SebaKMT on ollut yli 70 vuotta maailmanlaajuisesti edelläkävijä vuodonetsintään tarkoitettujen laitteiden kehittämisessä ja valmistuksessa. SebaKMT on osa Megger-konsernia, joka on maailman johtava sähköisten testaus- ja mittauslaitteiden valmistaja. SebaKMT tarjoaa valikoiman tuotteita ja palveluita vedenjakeluverkoston hallintaan, kuten sähköakustisia vuodonilmaisimia, korrelaattoreita, maamikrofoneja ja ääniloggereita.

Lining myy ja markkinoi SebaKMT -tuotteita Suomessa. SebaKMT tuotteet täydentävät ja tukevat Liningin AQUAVISIO-aluemittausjärjestelmää, joka on ainutlaatuinen ratkaisu vesi ja jätevesiverkostojen seurantaan ja optimointiin. AQUAVISIO yhdistää älykkäät anturit, langattoman tiedonsiirron ja pilvipohjaisen ohjelmiston tarjotakseen reaaliaikaista tietoa ja analyyseja veden virtauksesta, paineesta, laadusta ja kulutuksesta.

”Tämä yhteistyö on merkityksellinen, koska se antaa asiakkaillemme mahdollisuuden hyödyntää kahden johtavan verkostojen hallinnan yhdistävän osaamisen ja innovaation. Asiakas saa käyttöön kattavan tuote- ja palveluvalikoiman, joka auttaa parantamaan verkostojen suorituskykyä ja alentamaan käyttökustannuksia. Liningin ammattitaitoinen tiimi auttaa kaikissa kysymyksissä.” Kertoo Oy Lining Ab Verkostotekniikan liiketoimintapäällikkö Marko Kuitunen.


Odotamme innolla yhteistyötä SebaKMT:n kanssa ja että voimme tarjota sinulle parhaat ratkaisut ja tuotteet vuodonetsintään. Kysy lisää aluemyyjältäsi tai käy verkkosivuillamme https://www.lining.fi/tuotteet/vuodonetsinta


Marko Kuitunen 
liiketoimintapäällikkö Verkostotekniikka 
Oy Lining Ab 
Puh. 050 443 1747 
marko.kuitunen@lining.fi

Anna määrä:

Lisää