Oy Lining Ab:n koko liiketoiminnalle on myönnetty tänään ISO/IEC 27001 -sertifikaatti

Olemme iloisia ja ylpeitä ilmoittaessamme, että Oy Lining Ab:n koko liiketoiminnalle on myönnetty tänään ISO/IEC 27001 -sertifikaatti.

Tämä merkittävä saavutus osoittaa sitoutumisemme korkeimpiin tietoturvastandardeihin ja asiakkaidemme tietojen suojaamiseen.

27001-sertifikaatti on kansainvälinen tunnustus, joka vahvistaa, että yrityksemme tietoturvanhallintajärjestelmä ja sen käytännöt ovat tarkasti dokumentoitu, jatkuvasti arvioituja ja tehokkaasti hallittuja. Sertifikaatin myöntänyt riippumaton arviointiorganisaatio Kiwa Inspecta on vahvistanut, että olemme täyttäneet kaikki standardin vaatimukset.

Tietoturvamme parantamiseksi olemme tehneet laajoja investointeja ja toteuttaneet tiukan tietoturvapolitiikan, joka kattaa kaikki organisaatiomme osa-alueet.

Sertifikaatin saaminen on vain yksi askel matkallamme kohti jatkuvaa kehitystä ja parempaa palvelua. Jatkamme toimintamme kehittämistä varmistaaksemme, että pysymme ajan tasalla uusimmista uhkista ja kehityksestä tietoturvallisuuden alalla.

27001-sertifikaatti on osoitus sitoutumisestamme tarjota suomalaiselle vesihuollolle parasta mahdollista tietoturvaa ja tietosuojaa.

Mikäli teillä on kysymyksiä tai haluatte lisätietoja tietoturvasta, olemme mielellämme käytettävissänne.

Ismo Nieminen tietoturvapäällikkö ja Kai Kuusela laatupäällikkö Oy Lining Ab

Anna määrä:

Lisää