Lining on ehdolla Frends iPaaS vuoden parhaaksi kumppaniksi

Frendspartners

Keväästä 2021 lähtien AQUAVISIO integraatiopalvelumme on mahdollistanut helpon ja turvallisen tiedonsiirron vesilaitosten eri järjestelmien välillä. Tähän olemme valinneet kumppaniksemme integraatioalusta- ammattilaisen Frendsin.

Kaikki lähti asiakkaidemme tarpeista integroida irralliset tietojärjestelmät, joihin kerääntyy paljon tietoa ja joita ei ollut yhdistetty eikä visualisoitu käyttäjäystävällisesti. Teimme tältä pohjalta huolellisen tutkimuksen tarjolla olevista integraatioalustakumppaneista ja päädyimme Frends Enterprise iPaaSiin. 

Olemme toteuttaneet kymmeniä integraatioita Frendsin avulla ja nyt iloksemme meidät on valittu ehdokkaaksi Frends iPaaS "Vuoden paras kumppani" palkinnon saajaksi "Partner of the year" kategoriassa. Muut ehdokkaat ovat Efecte PlcJeeves ERPVaimo ja Visma Connect B.V. Tämä vuosittainen palkinto on Frendsin tapa tunnustaa ja kiittää organisaatioita, jotka ovat työskennelleet heidän kanssa. Nämä nimetyt yritykset ovat liiketoiminnan optimoinnin, automaation, tehokkuuden ja innovaatioiden puolestapuhujia. Voittaja julkistetaan Frends-päivän tapahtumassa 15.6.2022 Helsingissä.

Anna määrä:

Lisää