Onnistuneet YT-messut 2021 Turussa

YT-messut 2021 yhteiskuva Lining

Kiitos kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme ja henkilökunnallemme - Te teitte onnistuneet YT-messut, joita muistelemme vielä pitkään.

Esittelemämme Liningin AQUAVISIO -järjestelmät herätti suurta mielenkiintoa. Asiantuntijamme ja yhteistyökumppanimme kertovat tästä sinulle mielellään lisää. Voit myös tutustua AQUAVISIO Aluemittausjärjestelmään täällä 👉 www.aquavisio.fi

Kiitoksia Ritva Laitala AFRY Finland Oy ja Heikki Tammela HiQ hyödyllisistä ja ajankohtaisista tietoiskuista osastollamme ja suuri kiitos Parkanon Muovituotteen Janne Kirjoselle - saimme käydä virtuaalisesti kaivoissa ja säiliöratkaisuissa. Kiitos Ruskon Betoni Etelä - yhdistimme voimamme myös messutoteutuksessa.


Julkaistu: 15.10.2021

Anna määrä:

Lisää