Tero Auvinen 4.1.2021 Liningin Digi- ja automaatio liiketoiminnan johtoon ja johtoryhmän jäseneksi

Tero on tehnyt pitkän työuran ICT- busineksessa ja tullut Liningille Pipelife Finlandilta, jossa hän johti digitaalisten palveluiden kehitystiimiä.

Tero auvinen nimityskuva neliö

 

 

Teron havaintoja kahden Lining -kuukauden kokemuksella.

” Lining osaaminen on kuin hiomaton timantti, jota on pidetty piilossa. Kun katsoin yritystä ulkoapäin en tajunnutkaan kuinka vahvaa osaamista talossa on. Digi- ja automaatiopuolella, mitä itse tulin vetämään on sekä Liningin, että entisen Labkotecin henkilökunnalla kymmenien vuosien kokemus vesilaitosautomaatiosta. Sitä osaamista on lisäksi saatu maustamaan muutama nuori leijona parin viimeisen vuoden sisällä, joten joukkue on varsin hyvässä iskussa. Kevään 2021 aikana meillä onkin nyt tavoitteena integroida ”liningläiset” ja ”labkoteclaiset” yhteiseksi tiimiksi ja rakentaa molempien tiimien osaamisen pohjalle markkinoiden paras digi- ja automaatiotarjoama. Yhteinen tiimihenki alkaa jo nyt syntyä, mikä on todella hyvä asia. Kaiken kaikkiaan voi todeta, ettei meidän porukassamme osaaminen lopu oli vesilaitoksella millainen digi- tai automaatiohanke tahansa”.

Anna määrä:

Lisää