Saneeraus

Oy Lining Ab:n saneerausyksikkö suorittaa pumppaamoiden, paineenkorotusasemien ja vedenottamoiden pieniä ja suuria saneerauksia. Kokenut ryhmämme on tukenasi projektin jokaisessa käänteessä: Oli pumppaamosi sitten uppopumpulla varustettu tai itseimevä - me hanskaamme homman!

Oy Lining Ab:n saneerausryhmä on kehittänyt toimintamallin, joka mahdollistaa erittäin nopean saneerauksen. Pitkälle tehtaalla esivalmistetut komponentit mahdollistavat nopean asennuksen työmaalla niin että kaikista riskialtein vaihe, ohituspumppaus, jää mahdollisimman lyhyeksi. Uusi saneerattu pumppaamo on taas valmis palvelemaan monia vuosia ilman ongelmia. Pidämme myös huolen siitä että uusi pumppaamo on entistä turvallisempi ja yksinkertaisempi käyttäjille.

Toimittamamme saneerauspumppaamo sisältää kaiken tarpeellisen: Säiliöt, pumput, ohjauskeskukset, tarvikkeet, mökit ja varusteet käyttökuntoon laitettuina. Sama porukka hoitaa kaiken alusta loppuun nopeasti ja varmasti.

Saneerausryhmän käytössä on alan viimeisin teknologia. Omasta kalustostamme löytyy varmatoiminen ohituspumppaus lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Vuokraamme myös ohituspumppauskalustoamme kunnille tarpeen mukaan.

 

Saneeraus rakennuttamispalveluna
Onko teillä vajetta miehityksestä? Oy Lining Ab hoitaa pumppaamosaneeraukset rakennuttamispalveluna. Huolehdimme kaikista projektiin kuuluvista työvaiheista erillisen yhteistyösopimuksen mukaan.

 

Pyydä tarjous

Lisää tarjouspyyntöön
Tuotenimi Hinta
Saneeraus Pyydä tarjous Lisää tarjouspyyntöön

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää