HAEMME UUTTA ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Etsimme nyt Oy Lining Ab:n projektiliiketoimintaan uutta ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ hoitamaan eteläisen Suomen alueen asiakkuuksia.

Tehtävänkuvaus:

Aluemyyntipäällikkönä vastaat Oy Lining Ab:n olemassa olevien asiakkaiden aktiivisesta sekä myynnillisestä hoitotyöstä.  Työskentelet ratkaisumyyjänä projektiliiketoimintatiimissä. Asiakkaasi ovat pääasiassa kuntien ja kaupunkien vesilaitoksia sekä maanrakennusurakoitsijoita. Tarjoamme ratkaisujamme mm. pumppaukseen, puhdas- ja jätevesiverkostojen ohjaukseen sekä vedenkäsittelyyn ja varastointiin. Asiakkaasi sijaitsevat Uudenmaan alueella sekä Päijät-Hämeessä. Tapaat proaktiivisella otteella asiakkaitasi asennuksesta ylimpään johtoon asti, neuvottelet nykyisistä ja tulevista infrahankkeista, joissa vaaditaan markkinoiden laadukkaimpia kokonaisuuksia. Suurin osa työpäivistäsi kuluu asiakkaita tavaten, koska myyntiprosessit ovat pitkiä, työtäsi ohjaavat myös yhdessä sovitut aktiivisuustavoitteet.

Yleistä:

Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen. Edellytämme Sinulta aikaisempaa myyntikokemusta ja toivomme asiakaskuntamme tuntemusta. Eduksesi on, jos olet aiemminkin toiminut infra-projektien parissa alalla ja tunnet alueen vesilaitosten päättäjiä, mutta tärkeintä on oikea asenne. Saat kattavan koulutuksen yrityksemme tuotteisiin ja järjestelmiin. Ymmärrät faktojen merkityksen, ja haluat edustaa maineikasta ja vakaata yritystä. Nautit siitä, että saat tehdä työtä itsenäisellä otteella ja sinun näköiselläsi tavalla. Työssäsi voit käyttää joko omaa tai työsuhdeautoa.

Tarjoamme Sinulle:

 • Vakituisen työn vesihuolto- ja infra-alalla tunnetussa organisaatiossa
 • Vakaan työnantajan ja olemassa olevan asiakassalkun
 • Tunnetut ja laadukkaat tuotteet myytäväksesi
 • Itsenäisen työnkuvan ja mahdollisuuden tehdä työtä omilla vahvuuksilla
 • Asiantuntevan tiimin sekä esimiehen täyden tuen työllesi
 • Kattavan perehdytyksen tuotteisiimme
 • Kiinteän kuukausipalkan ja mahdollisen vuosibonuksen

Odotamme Sinulta:

 • Kokemusta julkisten ja/tai yksityisten vesilaitosten parista
 • Kokemusta yritysmyynnistä ja aktiivisesta kenttätyöskentelystä
 • Kyvykkyyttä perustella myyntiä laadun ja ratkaisujen kautta
 • Sopivaa teknistä- tai kaupallista koulutusta esim. insinööri tai tradenomi
 • Julkisen hankintojen tuntemusta
 • Pitkäjännitteisyyttä ja sitkeyttä työskennellä pitkäkestoistenkin tarjousprosessien parissa.
 • Ajokorttia ja englannin kielitaitoa

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintapäällikkö Tapio Mäki, puh. 050 436 5283. Lähetäthän hakemuksesi CV:llä ja palkkatoiveella 11.5.2021 mennessä osoitteeseen tapio.maki@lining.fi viitteellä Aluemyyntipäällikkö. Aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi.

Anna määrä:

Lisää