Laadukkaat ratkaisut verkostotekniikkaan

Verkostotekniikka edustamat tuotteet ovat Euroopassa valmistettuja, alansa laadukkaimpien toimittajien valmistamia tuotteita. Laatu on erittäin tärkeä kriteeri valittaessa tuotteita elintärkeisiin kohteisiin, kuten vesijohtoverkosto.

Varmatoiminen ja pitkäikäinen tuote tulee kestää ja toimia moitteettomasti vielä yli 50 vuoden kuluttua sen asennuksesta.  Tämän kaltaiset kriteerit asettavat tuotteille erittäin korkeat vaateet. Liningin edustamat tuotteet täyttävät ja ylittävät nämä kovat kriteerit selvästi.

Laajaan ja runsaaseen valikoimaamme kuuluu vesiverkostoissa ja laitoksissa käytettävät venttiilit ja liittimet. Esimerkiksi Hawle venttiilit ja liittimet, Nova Siria liittimet, TRM valurautaputket ja liittimet, FoxFitting sähköhitsausosat ja koneet ja Huwa korjauspannat kuuluvat valikoimiimme. Myönnämme edustamillemme tuotteille jopa 10 vuoden takuun.  

Hawle 3D kuvat kännykkääsi tai tabletillesi.

Hawle 3D mallit puhelimella. Apple Storesta ja Google kaupasta on ladattavissa Hawle AR -sovellus, jolla saa joistain Hawle tuotteista cutaway 3D mallit puhelimen/tabletin näytölle.

https://www.hawle.com/en/news-and-events/the-cutaway-model-for-your-pocket/

Fox Fittings sähköhitsaus osat ja koneet

Uutuutena Lining tuotevalikoimassa ovat Euroopassa valmistetut laadukkaat Fox Fitting sähköhitsausosat ja koneet. Osat sopivat kaikille PE-materiaaleille ja ne ovat yhteensopivia yleisimpien markkinoilla olevien sähköhitsauskoneiden kanssa. Suojatun vastuslankansa ansiosta Fox Fitting liittimet hitsautuvat varmasti putkeen. Tuotteiden nopeat toimitukset Lining varastosta Vantaalta. Kysy lisää alueesi Lining myyjältä tai puhelinmyynnistämme.

NoDig Challenge

Aina on tarve uusille innovaatioille. Tutustu lisää tonttijohdon liittämisestä runkolinjaan ilman kaivuutöitä

NoDig

Yhteystiedot

Marko Kuitunen
Liiketoimintapäällikkö Verkostotekniikka
Puh. 050 443 1747
Aapo Silventoinen
Aluemyyntipäällikkö Etelä-Suomi
Puh. 0400 898 836
Tomi Mäensivu
Aluemyyntipäällikkö, Länsi-Suomi
Puh. 050 407 8295
Juha Tiira
Aluemyyntipäällikkö, Pohjanmaa, Tuotepäällikkö Nova Siria & TRM,
Puh. 045 161 7313
Jouni Oksman
Aluemyynti, Itä-Suomi, Tuotepäällikkö Hawle
Puh. 050 412 4735
Kari Tervo
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi
Puh. 050 572 7367
Niko Mörsky
Asiakaspalvelu
Puh. 044 755 5974
Mika Keinonen
Asiakaspalvelu
Puh. 050 412 9639

Yhteydenottopyyntö

Anna määrä:

Lisää