Ottaako pumpusta – ota Hidro!

Pyydä meiltä tarjous Hidrostalin jätevesipumpuista ja voit voittaa iPadin!

Hidrostal kampanja 12042023
 Hidrostalin pumput ovat toimintavarmoja ja soveltuvat hyvin nykypäivän pitkiin ja vaativiin pumppausjaksoihin. Taajuusmuuttaja-ajolla voidaan saavuttaa huomattava energiansäästö ilman tarvetta juoksupyörää puhdistavalle katkokäytölle.

Ruuvijuoksupyörän edut

Hidrostal pumppujen toimintavarmuus perustuu ruuvimalliseen juoksupyörään. Ruuvijuoksupyörällä on korkea läpäisykyky kiintoaineille ja sen muoto mahdollistaa kuitujen ja rättien pumppauksen eteenpäin, tukkimatta juoksupyörää. Juoksupyörä on toimintavarma myös taajuusmuuttajakäytössä, sillä siitä puuttuu perinteisen solamallisen pyörän siiven suora etureuna, joka kerää kuitumaisia kiintoaineita ja tukkii pumpun juoksupyörän.

Energian säästön mahdollistavat ominaisuudet

Tukkeutumattoman juoksupyörän, korkean hydraulisen hyötysuhteen ja kulutusta kestävien materiaalien ansiosta on mahdollista saavuttaa suuria säästöjä energian kulutuksessa. Pumppaukseen käytetyn ominaisenergian optimoinnilla, taajuusmuuttaja-ajoa hyväksi käyttäen, on saavutettu kohteesta riippuen jopa noin 10-30% säästöjä.

Kattavat materiaalivaihtoehdot

Perinteisen valuraudan lisäksi vaativampiin kohteisiin on saatavissa myös enemmän kulutusta kestäviä hydrauliikkaosia. Myös täysin haponkestäviä vaihtoehtoja on saatavilla.

Saat Hidrostalin tarvittaessa myös asennettuna!
 
Kaikkien tarjouspyynnön jättäneiden kesken arvomme yhden Applen IPadin.
Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kampanja on voimassa 24.6.2023 asti.
 

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää