ProLining 1000

Lining PRO 1000 on yleisin vapaa-ajan asunnoille sekä haja-asutusalueille suunniteltu pumppaamo. Pumppaamoon voi kytkeytyä 1-3 kiinteistöä tarvittaessa ja pumpun kokoa kasvattamalla on mahdollista siirtää pumpattava neste jopa useita kilometrejä. Pumppaamoa käytetään pääasiallisesti jäteveden pumppaamiseen, mutta pumpun tyyppiä vaihtamalla pumppaamoa voidaan käyttää erinomaisesti myös harmaiden vesien ja sadevesien siirtämiseen. Pumppaamon profiloitu ja aaltomainen rakenne takaa kestävän ja itseankkuroitavan rakenteen. Pumppaamon halkaisija on ø1000 mm ja vakiokorkeus on 2600 mm. Pumppaamon minimikorkeus on 2200 mm ja korkeutta voidaan kasvattaa jopa 4000 mm saakka. Vakiokorkeudella pumppaamon kokonaistilavuus on 1,7 m3. Säiliön materiaali on lujaa, kevyttä ja kestävää PE-HD muovia.

Pumppaamon valinnassa kannattaa huomioida ainakin seuraavat asiat:

  • Pumppaamon ohjauskeskus voidaan sijoittaa joko kiinteistön sisätilaan esimerkiksi tekniseen tilaan (IP45) tai sitten ulos pumppaamon päälle tolpan päälle tai kiinteistön ulkoseinään (IP55). Kaikissa keskuksissamme on aina hälytys joko summerilla tai hälytysvalolla, ja keskuksesta on saatavilla potentiovapaa hälytystieto ulkopuoliselle valvonnalle.
  • Pumppaamo on varustettu yhdellä laadukkaalla silppuripumpulla. Pumppaamoon on saatavilla eritehoisia pumppuja ja pumpun valinta kannattaa tarkistaa tilausta tehdessä.
  • Pumppaamossa on vakiona tiiviit 4 tuloyhdettä (ø110 mm ja ø160 mm), sekä huuhtelu-, tuuletus-, sähkö- ja paineyhde. Paineyhteen kokovaihtoehdot ovat ø50 mm tai ø63 mm.
  • Pumppaamoon kuuluu vakiona lukittava muovikansi varustettuna solumuovisella välieristekannella, mutta pumppaamoon voidaan asentaa myös alumiinikansi tai valurautainen ajokansi.
  • Pumppaamo on varusteltavissa erityyppisiin kohteisiin soveltuvin varustein.
  • Pumppaamo on varusteltavissa erityyppisiin kohteisiin soveltuvin varustein, kutein saattolämmityksellä, joka estää pumppaamon jäätymisen kriittisissä kohteissa.
  • Pumppaamoa pystyy korottomaan jälkiasennusjatkoksella ja jälkiliittyminen on mahdollista.
  • Pumppaamo on suunniteltu ja valmisettu Suomessa. Lining on myynyt 1990 luvulta alkaen yli 20 000 pumppaamoa Suomeen.

 

Liittyvät tiedostot

* Kaikki tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille. Hinnat aina alv 0%.

Pyydä tarjous

Lisää tarjouspyyntöön
Tuotenumero Tuotenimi Varastoitava tuote Hinta
ProLining 1000 pumppaamo Lisää tarjouspyyntöön

Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tilinavauslomake

Haluatko avata tilin? Täytä oheinen hakemus.

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Anna määrä:

Lisää