Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

AqvaSemi ohjaus- ja valvontayksikkö

Erittäin laaja toiminnallisuus

Lining AqvaSemi -ohjaus- ja valvontayksikkö tarjoaa erittäin laajalla toiminnallisuudella varustetun pumppaamo-ohjauksen kunnallisille jätevesipumppaamoille. Pumppujen ohjaus säädettävien pintarajojen perusteella, pumppujen vuorottelu ja lisäpumpputoiminto sekä hälytysrajat liian pitkälle jatkuvalle käynnille tai käymättömyydelle. AqvaSemi laskee pumppukohtaiset käyntiajat ja -kerrat, pumpatun sekä ulkoisen vesimäärän, pumppujen tuotot, ylivuotoajan sekä yhtäaikaisen käyntiajan ja käyntikerrat.

Nopea ja helppo käyttöönotto

Lining AqvaSemi -yksikön käyttöönotto on opastavan käyttöönottoavustajan ansiosta erittäin helppoa. Tarvittaessa käynti- ja hälytysrajojen säätö sekä erikoistoimintojen käyttöönotto tapahtuu havainnollisesti.

Selkeä ja havainnollinen käyttö

Lining AqvaSemi -yksikön käyttö on loogista valikkorakenteen ja selkeän näytön ansiosta. Tarvittava informaatio pumppaamon ennakoivaan seurantaan sekä vianetsintään löytyy vaivattomasti.

Päivystäjän apuna vikatilanteissa

Pumppaamon vikatilanteissa toimii Lining AqvaSemi -yksikön infonäytöt päivystäjän apuna. Huoltotoimenpiteiden syöttö pumppaamolla mahdollistaa ajantasaisen huoltokalenterin kaukovalvontajärjestelmässä.

Kaukovalvontajärjestelmän ala-asema

Lisää vain modeemi, ja Lining AqvaSemi -yksikkö muuttuu paikallisesta ohjausyksiköstä täysiveriseksi kaukovalvontajärjestelmän ala-asemaksi. Yksikkö on liitettävissä yleisimpiin kaukovalvontajärjestelmiin jatkuvalla RS-radio, IP-radio tai GPRS/3G-modeemiyhteydellä tai kaapeliyhteydellä. Lining toimittaa yhteensopivat modeemilaitteistot valmiiksi parametroituina.

Avoin ja dokumentoitu

Lining AqvaSemi -yksikön selkeä käyttöohje ei jätä käyttäjää pulaan. Lining antaa dokumentaation ja teknisen neuvonnan täysin avoimesti järjestelmätoimittajien käyttöön kaukovalvontaan liittämistä varten.

Käyttövalmis tuote

Lining AqvaSemi yksikkö toimitetaan valmiina tuotteena sisältäen jännitelähteen, UPS-yksikön (akkupaketti toimitetaan modeemin mukana) ja signaalien jousikuormitteiset riviliittimet.

* Kaikki tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille. Hinnat aina alv 0%.

Pyydä tarjous

Lisää koriin
Tuotenumero Tuotenimi Hinta
AqvaSemi Lisää koriin

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Mika Cederberg
Myyntipäällikkö, Automaatio
Puh. 050 408 4327

Yhteydenottopyyntö

Anna määrä:

Lisää