Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

AqvaMini ohjaus- ja valvontayksikkö

Peruspumppaamon ohjaus ja valvonta

Lining AqvaMini ohjaus- ja valvontayksikkö tarjoaa perus pinnanohjaustoiminnot vesiosuuskuntien linjapumppaamoille sekä pienille kunnallisille jätevesi- ja hulevesipumppaamoille. Pumppujen ohjaus säädettävien pintarajojen perusteella, pumppujen vuorottelu ja lisäpumpputoiminto. AqvaMini laskee pumppukohtaiset käyntiajat ja -kerrat, pumpatun vesimäärän astiamittauksella, ylivuotoajan sekä yhtäaikaisen käyntiajan ja käyntikerrat.

Nopea ja helppo käyttöönotto

Lining AqvaMini yksikkö on pumppujen ja pinta-anturin kytkemisen jälkeen toimintavalmis tehdasasetusten ansiosta. Tarvittaessa käynti- ja hälytysrajojen säätö tapahtuu helposti ja nopeasti.

Selkeä ja havainnollinen käyttö

Lining AqvaMini yksikön käyttö on havainnollista selkeän valikkorakenteen ansiosta. Toimintojen parametrointi tapahtuu loogisesti omissa näytöissään.

Hälytykset tekstiviestein

Lisää vain modeemi, ja Lining AqvaMini yksikkö muuttuu paikallisesta ohjausyksiköstä täysiveriseksi etähälytyslaitteistoksi. Lining toimittaa yhteensopivat modeemilaitteistot valmiiksi parametroituina.

Liitettävissä kaukovalvontaan

Lining AqvaMini yksikkö on liitettävissä yleisimpiin kaukovalvontajärjestelmiin jatkuvalla radio- tai GPRS/3G-modeemiyhteydellä.

Avoin ja dokumentoitu

Lining AqvaMini yksikön selkeä käyttöohje ei jätä käyttäjää pulaan. Lining antaa dokumentaation ja teknisen neuvonnan täysin avoimesti järjestelmätoimittajien käyttöön yksikön kaukovalvontaan liittämistä varten.

Käyttövalmis tuote

Lining AqvaMini yksikkö toimitetaan valmiina tuotteena sisältäen jännitelähteen, UPS-yksikön (akkupaketti toimitetaan modeemin mukana) ja signaalien jousikuormitteiset riviliittimet.

* Kaikki tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille. Hinnat aina alv 0%.

Pyydä tarjous

Lisää koriin
Tuotenumero Tuotenimi Hinta
AqvaMini Lisää koriin

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Mika Cederberg
Myyntipäällikkö, Automaatio
Puh. 050 408 4327

Yhteydenottopyyntö

Anna määrä:

Lisää