Tilausjärjestelmä

Tilaukset helposti ja nopeasti tilausjärjestelmämme kautta!

Tarjouspyyntö

Kerää haluamasi tuotteet koriin ja pyydä tarjous.

Lining AqvaRex® 2.0

40165.jpg

AqvaRex 2.0 on uuden sukupolven valvonta- ja etäohjausjärjestelmä vesilaitosten ja vesiosuuskuntien verkostojen kenttäkohteiden hallintaan. AqvaRex 2.0 yhdistää perinteisen työasemavalvomon ja pilviratkaisun parhaat puolet: ala-asemilta kerättyjen tietojen yksikäsitteisen omistajuuden sekä järjestelmän käytön paikkariippumattomuuden. Järjestelmän valvomoiden määrä ei ole rajoitettu ja käyttö tapahtuu Internet-selaimella tietoturvallisesti sisäverkossa. Sisäverkon toteuttamiseksi Liningilla on tarjota VPN-ratkaisu kotimaisin Tosibox-laittein. AqvaRex 2.0 -järjestelmää voidaan käyttää pöytäkoneella, kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

AqvaRex-järjestelmä tarjoaa koko verkoston kattavan tilannenäkymän yhdellä silmäyksellä. Kenttäkohteiden symbolit sijaitsevat todellisissa paikoissaan dynaamisella karttanäytöllä, jonka zoomaus ja liikuttelu on helppoa. Symbolien värikoodaus kertoo kohteen toimintatilan havainnollisesti. Valvontasivulla pääsee tutkimaan kohteen grafiikoin ja numeerisesti esitettyjä tarkempia tietoja. Valvontasivulta on myös kohteen toiminta- ja hälytysrajat säädettävissä ja muutettavissa ala-aseman logiikalle. Dataikkuna sisältää kohteen tärkeimmät mitta- ja tilatiedot. Dataikkunasta saa käynnistettyä älypuhelimen navigaattorin, joka opastaa satunnaisenkin päivystäjän oikeaan kohteeseen tarvittaesa.

AqvaRex-järjestelmä kerää asemakohtaiset historiatiedot tuntitasolla. Näitä pääsee tarkastelemaan taulukkomuotoisina tietoina sekä aikajanagrafiikkana. Taulukkotiedot saa helposti tallennettua suoraan selaimesta Excel-taulukkona tai PDF-tiedostona ja grafiikat kuvina myöhempää tarkastelua tai tiedon välitystä varten.

Ala-asemien tiedonsiirtotapoina voidaan käyttää: SMS, GPRS/3G, 4G, RS-radio, IP-radio, valokuitu, Ethernet. Tuetut tiedonsiirtoprotokollat ovat Modbus RTU ja Modbus TCP.

AqvaRex 2.0 ® -palvelu

AqvaRex-järjestelmä on saatavissa myös kokonaan palvelumuotoisena järjestelmänä, jolloin pienen vesilaitoksen ei tarvitse investoida valvomon laitteistoon ja ohjelmistoon. Palvelun käyttö tapahtuu Internet-selaimella tietoturvallisesti sisäverkossa. Järjestelmän palvelin ja tietokanta sijaitsevat Suomessa. Palvelusopimuksen päättyessä kaikki kohteista kerätty tieto siirretään tilaajan käyttöön ja poistetaan Liningin palvelimilta.

Avoin järjestelmä

AqvaRex-järjestelmässä käyttäjällä on mahdollisuus itse liittää uusia kohteita järjestelmään. Samoin hänellä on mahdollisuus muokata kohdekohtaisia valvontasivuja ja raporttipohjia sekä luoda kokonaan uusia - vaikka yhdistellen useiden eri kohteiden tietoja. AqvaRex-järjestelmään on liitettävissä yleisesti vesihuollossa käytettäviä paikallislogiikoita Modbus RTU ja Modbus TCP -protokollia käyttäen, mikäli riittävä dokumentaatio on käytettävissä.

AqvaRex APN -tiedonsiirto

Liningilla on tarjota GPRS / 3G / 4G -tiedonsiirto tietoturvallisena APN-palveluna. Tieto kenttäkohteiden ja valvomon välillä liikkuu operaattorin matkapuhelinverkossa täysin omaksi IP-alueekseen eriytetyssä osassa, suojassa Internetistä tulevilta hyökkäyksiltä. Näin toteutettuna vesilaitoksen ei tarvitse huolehtia SIM-korttien hankinnasta ja hallinnasta, vaan uusien kohteiden modeemit toimitetaan aina täysin toimintakuntoon saatettuina SIM-kortteineen. Kaikkien APN-kohteiden liikennöintikustannus veloitetaan vuosittain yhdellä laskulla.

AqvaHelp-tukipalvelu

AqvaRex 2.0 -järjestelmän tekninen tuki on toteutettu AqvaHelp-palvelun avulla. Palvelun tikettijärjestelmä tarjoaa keskitetyn tuen sekä arkisin 8-16 toiminnassa olevan puhelintuen.

AqvaRex 2.0

Pyydä tarjous

Lisää koriin
Tuotenumero Tuotenimi Hinta
AQVAREX™ 2.0 Valvontajärjestelmä Lisää koriin
Hinnat aina alv 0%

Sovi järjestelmän esittelystä teillä tai referenssivierailusta:

Mika Cederberg, 050-4084327

mika.cederberg@lining.fi

45933.png

Anna määrä:

Lisää