AqvaLite ohjaus- ja valvontayksikkö

AqvaLite -yksikön käyttö on havainnollista loogisen valikkorakenteen ja selkeän näytön ansiosta. Tarvittava informaatio pumppaamon ennakoivaan seurantaan sekä vianetsintään löytyy vaivattomasti.

I/O-laajuus: 10xDI, 5xDO, 2xAI
Liikennöinti: 3G/4G, radiomodeemi
Näyttö: 4,3” värillinen LCD-kosketusnäyttö
Näppäimistö: virtuaalinäppäimistö näytöllä
Suojaus: IP65, paneeliasennettuna

Kaukovalvontajärjestelmän ala-asema

Lisää vain modeemi ja AqvaLite yksikkö muuttuu paikallisesta ohjausyksiköstä täysiveriseksi kaukovalvontajärjestelmän alaasemaksi. Yksikkö on liitettävissä yleisimpiin kaukovalvontajärjestelmiin reaaliaikaisella radio-, GSM-modeemiyhteydellä tai Ethernet-yhteydellä. Lining toimittaa yhteensopivat modeemilaitteistot valmiiksi parametroituina.

Unitronics Remote Operator

Lataamalla Android- tai iOS-laitteeseen Unitronicsin valmistaman ”Remote Operator”-sovelluksen, voit ottaa etäyhteyden suoraan AqvaLite-logiikkaan ja käyttää sitä kuin olisit fyysisesti logiikan luona. Tämä onnistuu helposti Liningin toimittamalla, logiikkaan liitetyllä, GSM-momodeemilla, josta löytyy myös wlan-tuki. Modeemin wlan-verkon voi kytkeä helposti päälle ja pois tekstiviestillä. Näin ollen, kohteessa käydessä ei tarvitse välttämättä ollenkaan laskeutua alas kaivoon, tai avata keskuskaappeja, jotta voidaan nähdä ohjausyksikön tiedot ja muuttaa parametreja.

* Kaikki tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille. Hinnat aina alv 0%.

Pyydä tarjous

Lisää koriin
Tuotenumero Tuotenimi Hinta
AqvaLite Lisää koriin

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Mika Cederberg
Myyntipäällikkö, Automaatio
Puh. 050 408 4327

Yhteydenottopyyntö

Anna määrä:

Lisää