Osastomme on erikoistunut puhdas- ja jätevesilinjojen sekä laitosten teknisiin ratkaisuihin. Puhdas- ja jätevesilinjoissa palvelemme verkoston hallintaan ja ohjaukseen liittyvissä ratkaisuissa. Lisäksi olemme mukana rakentamassa teollisuuden infraa, tuomalla ratkaisuja aidan sisäpuolelle, mutta pysymme teollisuusrakennusten ulkopuolella.

Tuotteitamme ovat laitekaivot, säiliöjärjestelmät, täyttö- ja ilmausventtiilit, virtausmittarit, sulkuluukut ja paineensäätöön liittyvät tuotteet. Valikoimastamme löydät valmiita vakiotuotteita ja halutessasi räätälöimme juuri tarpeisiinne sopivan ratkaisun.

Keskeinen toiminta-ajatuksemme on oikea ratkaisu oikeaan paikkaan. Tuotteemme edustavat alansa korkeinta osaamista ja kaikille edustamillemme merkeille on saatavissa myös laadukkaat Lining huoltopalvelut.

Krohne WATERFLUX virtausanturit

Puhtaalle vedelle tarkoitettu virtausanturi. Anturin ainutlaatuinen rakenne mahdollistaa asennuksen ilman putkiston suoria rauhoitusetäisyyksiä. WATERFLUX 3000 on saatavilla joko verkkovirta- tai akkutoimisena, akun käyttöikä jopa 15 vuotta.

Tutustu tarkemmin

Asiakastarinat: Tunturi-Lapin Vesi Oy

Toimitimme Tunturi-Lapin Vesi Oy:lle Takasaajon vedenottamolle alkalointilaitoksen vesisäiliön ja kalkkikivisäiliön.

Lue lisää

Yhteystiedot

Tapio Mäki
Liiketoimintapäällikkö, Laitekaivot ja teollisuus
Puh. 050 436 5283
Mika Passila
Tuotepäällikkö
Puh. 050 410 4779
Janne Jortikka
Aluemyyntipäällikkö Keski- ja Etelä-Suomi, teollisuus
Puh. 050 591 1887
Jyrki Nikkinen
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi, teollisuus
Puh. 050 527 5718
Late aluekartta

Yhteydenottopyyntö

Anna määrä:

Lisää